Jag är en djurgalen småbarnsmamma som bor i ett hus på landet utanför Tierp med min sambo Patrik och våra två barn Loke och Leon. Vi har tre hundar, två katter och ett gäng med dvärgvädurskaniner som jag även föder upp i mindre skala.

Jag är född och uppvuxen med hundar och hunduppfödning, då min mamma fött upp Strävhårig tax sen jag föddes och senare även Petit Basset Griffon Vendéen.

År 2004 kom den första Stabijhounen in i familjen, då min mamma köpte sin första Stabijhoun. Min längtan efter en egen hund var större än någonsin och drömmen om en egen hund slog in samma år, då mamma och pappa äntligen lät mig få köpa min första egna hund, en Stabijhoun vid namnet Molargårdens Belinda "Bellis". Jag hade henne på halvfoder, och hennes uppfödare hade en kull valpar på henne innan hon blev min på riktigt.

År 2007 åkte jag till Holland och hämtade hem min andra Stabij, Aassiena-Aanke V.d Kraay Heide "Aassie", som verkligen kom att bli min stora hundkärlek!

Året därpå, 2008 hade jag min första egna valpkull, sen flyttade jag till min sambo som bodde i lägenhet och det var inte optimalt att ha valpar där, men år 2009 föddes min andra valpkull, där jag valde att spara en tik på halvfoder, Kraaybell's Bossanova af Boken, som år 2013 fick sin enda kull med valpar. Tyvärr så sparade jag ingen valp, och tog heller ingen mera valpkull på Aassie, som jag idag ångrar oerhört mycket, men tack och lov så fick jag år 2017 köpa ett barnbarnsbarn till Aassie, Dream Track Amazing Aaira, så nu står jag här med mitt blod tillbaka i Kenneln! Nu hoppas jag att hon kommer lämpa sig till avel, så att det kanske 2019 kommer födas ett gäng svart/vita här i huset!

Mitt allra största intresse här i livet är hundar, jag skulle vekligen inte vilja leva mitt liv utan en hund vid min sida. Och det allra bästa och roligaste är att träna/jobba tillsammans med hundarna, samarbetet och hundens glädje är oslagbart. När Aassie var ung köpte Patrik sin första egna hund, en Weimaranerhane som hette Jason, och tillsammans fick vi upp ögonen för fältfågelträning och efter det är jag fast i det. Viltspår är även något som jag tycker är väldigt roligt, och nödvändigt då både jag och Patrik är jägare och stundtals är i behov av duktiga eftersökshundar.

Jag och Liten, BIG 1 på Åland 2013
Jag och Liten, BIG 1 på Åland 2013
Jason, Patrik, Bellis, Jag, Aassie
Jason, Patrik, Bellis, Jag, Aassie
Aassie och Patrik efter att jag och Aassie spårat ett skadat vildsvin som Patrik fick avsluta lidandet för
Aassie och Patrik efter att jag och Aassie spårat ett skadat vildsvin som Patrik fick avsluta lidandet för